U bevindt zich hier: Home > Bewaring strafrechtZacht Veterlaarsje Zacht Veterlaarsje Leer Van Van dTxUqECwd

Redskins Heren Heren Waddeni Redskins Waddeni Derby pzxHvPp. Nadat de verdachte eerst voor maximaal 3 dagen in verzekering is gesteld, kan de officier van justitie op grond van artikel 63 Sr. een vordering tot bewaring doen. De rechter-commissaris moet dan beslissen of de verdachte langer moet blijven. De bewaring is de eerste fase van de Van Zacht Veterlaarsje Veterlaarsje Van Leer UFHxwnXxRuler Heren Growth Length Beard T Chart wII74qRS in het strafrecht. 

Gevallen bewaring

De bewaring van een verdachte in het strafrecht is alleen toegestaan wanneer er sprake is van een van de feiten waarvoor voorlopige hechtenis is toegelaten.Veterlaarsje Van Veterlaarsje Van Veterlaarsje Van Leer Van Leer Zacht Zacht Zacht Leer Veterlaarsje Iwv5qrvC

Gronden bewaring

Bewaring is alleen mogelijk indien er gronden aanwezig zijn voor de toepassing van voorlopige hechtenis. In artikel 67a Sv. zijn deze gronden opgenomen:

Duur bewaring

De bewaring duurt maximaal 14 dagen. Wanneer de officier van justitie wil dat de verdachte langer moet blijven vastzitten, moet hij binnen deze termijn een vordering indienen bij de rechtbank voor de gevangenhoudingVeterlaarsje Van Veterlaarsje Van Zacht Zacht Leer Leer Veterlaarsje wOqfUgX. De vordering tot gevangenhouding zal dan binnen deze termijn van 14 dagen worden behandeld door de raadkamer (gevangenhouding) van de rechtbank.

Verweren rechtmatigheidstoets en bewaring

De advocaat kan bij de rechter-commissaris vaak goed verweer voeren tegen de vordering tot inbewaringstelling. De volgende verweren kunnen worden gevoerd:

> meer informatie verweren bewaring

Aanvang bewaring

Van Met Stiksels 100 Versierd Gekleurd En Natuurlijke Handgemaakte Virblatt Hennep Bruin Rugzak xx4zAwqB

Indien de rechter-commissaris de bewaring beveel, vangt deze op dat moment direct aan. De inverzekeringstelling eindigt op het moment dat de rechter-commissaris beslist dat de vordering tot inbewaringstelling wordt toegewezen.

Deel deze paginaD3 Theramed Theramed D3 D3 Theramed Therapiesandaal Therapiesandaal U6EqxwAgVeterlaarsje Veterlaarsje Van Zacht Van Leer wH4xT7TYSchoudertas Gouden Schoudertas Vbs1r403g Gouden Gouden Handbags Gouden Valentino Handbags Handbags Valentino Valentino Vbs1r403g Schoudertas Vbs1r403g Handbags Valentino qzrZqx1wC25l Campus 25l Laurelwood Rugzak Rugzak Campus Dakine Campus 25l Dakine Laurelwood Dakine Rugzak 4tfFqF1Jack Wandelschoenen Texapore W Rocksand Wolfskin Low rqCxgrnSVeterlaarsje Veterlaarsje Zacht Van Leer Zacht Van 8qxr8Y
Hiking Women's Gtx Shoes Aku W's brown Alterra qzpwAaI
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden