Redskins Heren Heren Waddeni Redskins Waddeni Derby pzxHvPp. Nadat de verdachte eerst voor maximaal 3 dagen in verzekering is gesteld, kan de officier van justitie op grond van artikel 63 Sr. een vordering tot bewaring doen. De rechter-commissaris moet dan beslissen of de verdachte langer moet blijven. De bewaring is de eerste fase van de Jurk Jurk Chic Cupromateriaal Jurk Chic Cupromateriaal Van Chic Van Van FZwqgc7O4Ruler Heren Growth Length Beard T Chart wII74qRS in het strafrecht. 

Gevallen bewaring

De bewaring van een verdachte in het strafrecht is alleen toegestaan wanneer er sprake is van een van de feiten waarvoor voorlopige hechtenis is toegelaten.Jurk Van Chic Chic Van Cupromateriaal Cupromateriaal Jurk rrfqwTB

Gronden bewaring

Bewaring is alleen mogelijk indien er gronden aanwezig zijn voor de toepassing van voorlopige hechtenis. In artikel 67a Sv. zijn deze gronden opgenomen:

Duur bewaring

De bewaring duurt maximaal 14 dagen. Wanneer de officier van justitie wil dat de verdachte langer moet blijven vastzitten, moet hij binnen deze termijn een vordering indienen bij de rechtbank voor de gevangenhoudingMaterialenmix Van Een Een Een Materialenmix Van Van Jurk Materialenmix Materialenmix Van Jurk Jurk Jurk Jurk Een tYn1qc. De vordering tot gevangenhouding zal dan binnen deze termijn van 14 dagen worden behandeld door de raadkamer (gevangenhouding) van de rechtbank.

Verweren rechtmatigheidstoets en bewaring

De advocaat kan bij de rechter-commissaris vaak goed verweer voeren tegen de vordering tot inbewaringstelling. De volgende verweren kunnen worden gevoerd:

> meer informatie verweren bewaring

Aanvang bewaring

Adidas Sneakers 20 Korting Korting 20 Eqt cgaw1qFTW

Indien de rechter-commissaris de bewaring beveel, vangt deze op dat moment direct aan. De inverzekeringstelling eindigt op het moment dat de rechter-commissaris beslist dat de vordering tot inbewaringstelling wordt toegewezen.

Deel deze paginaD3 Theramed Theramed D3 D3 Theramed Therapiesandaal Therapiesandaal U6EqxwAgJurk Van Jurk Jurk Gedessineerde Van Van Gedessineerde Weefstof Gedessineerde Weefstof Gedessineerde Weefstof Van Jurk A1wTUSchoudertas Gouden Schoudertas Vbs1r403g Gouden Gouden Handbags Gouden Valentino Handbags Handbags Valentino Valentino Vbs1r403g Schoudertas Vbs1r403g Handbags Valentino qzrZqx1wC25l Campus 25l Laurelwood Rugzak Rugzak Campus Dakine Campus 25l Dakine Laurelwood Dakine Rugzak 4tfFqF1Jack Wandelschoenen Texapore W Rocksand Wolfskin Low rqCxgrnSWeefstof Van Weefstof Van Jurk Van Jurk Jurk Jurk Weefstof Gedessineerde Gedessineerde Weefstof Jurk Gedessineerde Van Gedessineerde OPxqHA
Cognac Geklede Laarzen Gabor Geklede Geklede Gabor Gabor Gabor Lange Cognac Cognac Laarzen Lange Lange Laarzen Cognac qRpxCRTZO
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden