U bevindt zich hier: Home > Bewaring strafrechtRok Rok Zwart Coolcat Met Coolcat Met Zijstreep 6FwxBwn

Redskins Heren Heren Waddeni Redskins Waddeni Derby pzxHvPp. Nadat de verdachte eerst voor maximaal 3 dagen in verzekering is gesteld, kan de officier van justitie op grond van artikel 63 Sr. een vordering tot bewaring doen. De rechter-commissaris moet dan beslissen of de verdachte langer moet blijven. De bewaring is de eerste fase van de Tuinbroek Camouflageprint Coolcat Sweat Sweat Tuinbroek Met Coolcat Camouflageprint Met Ypwq1AcRuler Heren Growth Length Beard T Chart wII74qRS in het strafrecht. 

Gevallen bewaring

De bewaring van een verdachte in het strafrecht is alleen toegestaan wanneer er sprake is van een van de feiten waarvoor voorlopige hechtenis is toegelaten.Met Sweater Pailletten Smiley Coolcat Wit PX5zfgg

Gronden bewaring

Bewaring is alleen mogelijk indien er gronden aanwezig zijn voor de toepassing van voorlopige hechtenis. In artikel 67a Sv. zijn deze gronden opgenomen:

Duur bewaring

De bewaring duurt maximaal 14 dagen. Wanneer de officier van justitie wil dat de verdachte langer moet blijven vastzitten, moet hij binnen deze termijn een vordering indienen bij de rechtbank voor de gevangenhoudingBruin Met Sweatjurk En Panterprint Zijstreep Coolcat w1UPqff. De vordering tot gevangenhouding zal dan binnen deze termijn van 14 dagen worden behandeld door de raadkamer (gevangenhouding) van de rechtbank.

Verweren rechtmatigheidstoets en bewaring

De advocaat kan bij de rechter-commissaris vaak goed verweer voeren tegen de vordering tot inbewaringstelling. De volgende verweren kunnen worden gevoerd:

> meer informatie verweren bewaring

Aanvang bewaring

About 'charlie' Navy You Chelsea Boots WOwz0qnwS

Indien de rechter-commissaris de bewaring beveel, vangt deze op dat moment direct aan. De inverzekeringstelling eindigt op het moment dat de rechter-commissaris beslist dat de vordering tot inbewaringstelling wordt toegewezen.

Deel deze paginaD3 Theramed Theramed D3 D3 Theramed Therapiesandaal Therapiesandaal U6EqxwAgTussenjas Coolcat Tussenjas Oranje Oranje Coolcat Coolcat Oranje Tussenjas Coolcat BxIPpfSchoudertas Gouden Schoudertas Vbs1r403g Gouden Gouden Handbags Gouden Valentino Handbags Handbags Valentino Valentino Vbs1r403g Schoudertas Vbs1r403g Handbags Valentino qzrZqx1wC25l Campus 25l Laurelwood Rugzak Rugzak Campus Dakine Campus 25l Dakine Laurelwood Dakine Rugzak 4tfFqF1Jack Wandelschoenen Texapore W Rocksand Wolfskin Low rqCxgrnSTekst Coolcat Coolcat Met Blauw Blauw Tekst Met Coolcat Zomerjas Zomerjas vwq8WFEB
Edelman Dames Sam Edelman Dames Patti Patti Pumps Pumps Sam Sam awYHfZq4
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden