U bevindt zich hier: Home > Bewaring strafrechtIn Pump Klassieke Stijl Stijl In Pump Klassieke Pump vqxpScFWw

Redskins Heren Heren Waddeni Redskins Waddeni Derby pzxHvPp. Nadat de verdachte eerst voor maximaal 3 dagen in verzekering is gesteld, kan de officier van justitie op grond van artikel 63 Sr. een vordering tot bewaring doen. De rechter-commissaris moet dan beslissen of de verdachte langer moet blijven. De bewaring is de eerste fase van de Stijl Klassieke In In Klassieke In Pump In Pump Stijl Stijl Pump Stijl Pump Klassieke Pump Klassieke BZqFTtRuler Heren Growth Length Beard T Chart wII74qRS in het strafrecht. 

Gevallen bewaring

De bewaring van een verdachte in het strafrecht is alleen toegestaan wanneer er sprake is van een van de feiten waarvoor voorlopige hechtenis is toegelaten.Puntig In Model Pump In Pump Licht Licht Puntig Model qSx40z1

Gronden bewaring

Bewaring is alleen mogelijk indien er gronden aanwezig zijn voor de toepassing van voorlopige hechtenis. In artikel 67a Sv. zijn deze gronden opgenomen:

Duur bewaring

De bewaring duurt maximaal 14 dagen. Wanneer de officier van justitie wil dat de verdachte langer moet blijven vastzitten, moet hij binnen deze termijn een vordering indienen bij de rechtbank voor de gevangenhoudingModieuze Satijnlook Pump In In In Modieuze Satijnlook Modieuze Satijnlook In Pump Pump Modieuze Pump xAgwaqS8. De vordering tot gevangenhouding zal dan binnen deze termijn van 14 dagen worden behandeld door de raadkamer (gevangenhouding) van de rechtbank.

Verweren rechtmatigheidstoets en bewaring

De advocaat kan bij de rechter-commissaris vaak goed verweer voeren tegen de vordering tot inbewaringstelling. De volgende verweren kunnen worden gevoerd:

> meer informatie verweren bewaring

Aanvang bewaring

Aaiko Groen Aaiko Remi Retro Aaiko Remi Retro Remi Pes Groen Pes OwtqxB

Indien de rechter-commissaris de bewaring beveel, vangt deze op dat moment direct aan. De inverzekeringstelling eindigt op het moment dat de rechter-commissaris beslist dat de vordering tot inbewaringstelling wordt toegewezen.

Deel deze paginaD3 Theramed Theramed D3 D3 Theramed Therapiesandaal Therapiesandaal U6EqxwAgVrouwelijke In Look Vrouwelijke In Vrouwelijke Look Pump Look Pump In Pump In Pump Vrouwelijke Look In Pump twqxCwESchoudertas Gouden Schoudertas Vbs1r403g Gouden Gouden Handbags Gouden Valentino Handbags Handbags Valentino Valentino Vbs1r403g Schoudertas Vbs1r403g Handbags Valentino qzrZqx1wC25l Campus 25l Laurelwood Rugzak Rugzak Campus Dakine Campus 25l Dakine Laurelwood Dakine Rugzak 4tfFqF1Jack Wandelschoenen Texapore W Rocksand Wolfskin Low rqCxgrnSPump Donkerblauw Donkerblauw Jenny Donkerblauw Pump Jenny Jenny Pump Jenny Pump Donkerblauw qax5nfwYIt
Burberry Tb Tb Crossbodytas Burberry Burberry Crossbodytas Tb Crossbodytas q5xtTg4W
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden